Силите за отбрана на Украйна унищожиха през изминалото денонощие 2

...
Силите за отбрана на Украйна унищожиха през изминалото денонощие 2
Коментари Харесай

ВСУ взривиха два руски склада с боеприпаси край Бахмут

Силите за защита на Украйна унищожиха през миналото денонощие 2 склада с муниции на Бахмутското направление, един на Авдеевското и още един на Лиманското. Това заяви представителят на Източната формация на Въоръжените сили на Украйна Сергий Череватий, представен от Укринформ.

„ Нашите ракетни войски и артилерията поразяват разнообразни цели: преди всичко огромни скупчвания на  личен състав на врага или техника – както в този случай, хранилища с въоръжения и муниции, горивно-смазочни материали. През това денонощие бяха унищожени 2 склада с муниции на Бахмутското направление, по един на Авдеевското и на Лиманското. “ – уточни Череватий.

По думите му, в действителност ежедневно оръжия от вида на HIMARS и MLRS „ ловуват “ противников обекти и реализират неповторима акуратност, което се удостоверява и от удара против съветската база в Макеевка.

По думите му е неточност от страна на съветските военни потреблението на мобилни телефони с геолокация, само че тя е несъпоставимо по-малка от решението на командването да разположи такова количество персонален състав на едно място. Напомняме, в Макеевка бяха премахнати над 500 съветски военни.     

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР