Силиконовите бомби на черната вдовица Анита Мейзер са на път

...
Силиконовите бомби на черната вдовица Анита Мейзер са на път
Коментари Харесай

Страшна съдба връхлетя Анита Мейзер в затвора

Силиконовите бомби на черната вдовица Анита Мейзер са на път да се взривят. Анита напипала злокобна бучка в едната си гърда и вдигнала врява до небето. Надзирателите се видели в знамение и я отвели в частна болница, където лекари да изследват странното обучение, описват пандизчийки от Сливенския затвор.

За благополучие се оказало, че няма проблем и Мейзер била върната зад решетките. Затворничките се нервират, че Мейзер се употребява с ВИП привилегии. След гибелта на мъжа й Анита бе въдворена в пандиза и бе посрещната задушевно. Медийното внимание към випаджийката обаче настроило останалите затворнички. От известно време Анита е в недружелюбност. „ Отношението към нея е доста по-различно, нервира всички с претенциите си “, споделя пандизчийката Велкова.

Анита е била унизена от две пандизчийки. Тя била нападната в коридора и получила нечовечен шамар от едра дама, която й се нахвърлила. „ Редовно я тероризират. Дебнат я да влезе да се изкъпе и тарашат нещата й. Откраднаха й пари. Рекетират я за бонбони и сладки, с цел да не я бият “, издават нейни последователки зад решетките.

В момента Анита е в тежка меланхолия, откакто останалите престъпнички се настроили против немя. Допълнително терзание за нея била и неразбираемата орис на делото. Очаква се ориста й да стане ясна до месец, когато ще бъде произнесена окончателната присъда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР