Силиконовата флиртаджийка Лора Асенова, за която се говори, че ще

...
Силиконовата флиртаджийка Лора Асенова, за която се говори, че ще
Коментари Харесай

Ето я секси готвачката Лора преди корекциите

Силиконовата кокетка Лора Асенова, за която се приказва, че ще завоюва " Мастършеф " тази година, е неузнаваема на фотосите преди корекциите си.

Сравнение сред типа й преди и в този момент демонстрира, че когато нещо е основано красиво от природата, най-добре е да не се трансформира. За страдание обаче в последно време доста хора не помнят това предписание и Лора е една от тях. Готвачката от Бяла Слатина е почнала да прави промени по външния си тип, откакто към този момент е била коронована като Мис.

Нещо повече – това самопризнание идва не от България, а от Съединени американски щати, където няма по какъв начин да я обвинят, че е употребила връзки. През 2016-а, когато е още студентка, българката е зад океана и непринудено взема решение да се включи в конкурс за хубост. Това е състезанието Мис Лято, който се организира в Мъртъл Бийч, Южна Каролина. 22-годишната по това време студентка не споделя по каква работа е била в Съединени американски щати, само че най-вероятно става въпрос за студентска бригада.

Подкрепена от своите другари, тя отива на състезанието като на смешка, само че й присъждат купата в конкуренция с девойки от Унгария, Молдова, Хърватия и, несъмнено, Съединените щати.

Вероятно окрилена от този триумф, Лора взема решение да продължи с състезанията и идната година, единствено че към този момент в родината. Тя е оповестена за Мис Северозападна България и отпътува за София, където се организира финалният кръг на надпреварата. Любимка е на публиката, само че не взима короната, която е присъдена на Тамара Георгиева.

Този избор се трансформира в същински скандал. Повечето българи са твърдо срещу Георгиева да бъде оповестена за най-красивата българка поради присъщото й лице, което мъчно се приема от традиционалистите във връзка с женската хубост. Особено мощно усещане прави прекомерно изразеният й нос, който след време Георгиева оперира при изящен хирург. Обявяват я за връзкарка. Гръмва голям скандал, като множеството почитатели на състезанието са на мнение, е точно Лора е трябвало да го завоюва.

Самата Асенова разяснява в свое изявление, че всички дами са красиви по своему, споделяйки, че е признателна за получената поддръжка и за това, че въпреки всичко е съумяла да влезе в топ 5 на надпреварата. По това време тя продължава да наподобява изцяло естествено – както природата я е основала.

Амбициозната дама от Бяла Слатина не се отхвърля от фантазията за кораната. Две години по-късно тя още веднъж се явява на Мис България и този път я афишират за Мис България Вселена – една от подгласничките на победителката Радинела Чушева, която, също като Тамара Георгиева, не е призната с единомислещо утвърждение от необятната аудитория.

По време на този конкурс Лора към този момент е почнала с измененията във външния си тип. Тя поетапно налива така и така плътните си устни с от ден на ден и повече хиалурон. Към момента, както се вижда в " Мастършеф ", те са станали големи и стоят неестествено на нежното й лице, написа HotNews.

Чертите й наподобяват изострени, а в изражението й пред камерите сякаш не е останала и диря от предходното нежно момиче, което е спечелило сърцата на американците единствено преди 7 години. Освен това Лора е прекалила със силикона в пазвата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР