Силиконовата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис

...
Силиконовата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис
Коментари Харесай

Във фаталния ден: Колан издънил Мис Джигит за дрогата. Прокуратурата – с още едно обвинение

Силиконовата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис Джигит, е хваната, че кара скъпарския си Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217 без колан. Това дало мотив на двойката пътни служители на реда, изпълняващи наряд на столичната улица „ Атанас Манчев “, да й подадат стоппалка, предава „ Телеграф “.
След като я спрели за рутинна инспекция обаче, униформените се усъмнили от външния й тип. Преценили на съображение разбор и оценка на риска, че джигитката е евентуален употребител на високорискови опиати.
Гражданин
Така в действителност й подали да духа дрегера и лъснала истината – светнала на кокаин, а след това тестът й за урина удостоверила, че е смъркала бял прашец. В четвъртък от Софийската районна прокуратура оповестиха, че стартират инспекция за ново нарушаване, осъществено от девойка Йорданова. Съвестен жител е подал сигнал, че жена с мерцедес кара рисково по столичния бул. „ История славянобългарска “, прочут измежду провинциалното население на регион „ Надежда “ като улица „ 202 “.
Проверка
Във видео, снимано от жителя, се вижда, че до момента в който Катрин кара, прави маневри на зигзаг. Кадрите кореспондират с качено клипче от самата джигитка в инстаграма й от същия ден и час. На тях пък се вижда по какъв начин тя гали кученце и не държи кормилото на автомобила си с ръце. По-късно въпросното клипче бе отстранено, само че бдителни жители са го свалили и дали на прокурора. След запознаване със сигнала наблюдаващият прокурор е решил, че с цел да бъдат открити събитията по случая, е належащо да се извърши инспекция. Такава е предоставена на 02 РУ-СДВР
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР