Силен човек в БСП коментира ареста на бившия премиер.Арестът на

...
Силен човек в БСП коментира ареста на бившия премиер.Арестът на
Коментари Харесай

Зарков, БСП: Арестът на Борисов не води до нищо

Силен човек в Българска социалистическа партия разяснява ареста на някогашния министър председател.

Арестът на Бойко Борисов самичък по себе си не води до нищо кой знае какво, в противен случай, може да докара до обърквания във връзка с следствието. Това съобщи депутатът от БСП Крум Зарков по в утринния блок на bTV.

,,Тези обстоятелства, изнесени от Васил Божков, фактически оставаха настрана от вниманието на прокуратурата подозрително дълго. Необходима е промяна и тя няма да може да бъде спестена с арести, пък било то на някогашния министър председател. Това е задача, която би трябвало да се реши в Народното събрание, а не в късни доби``, изясни Зарков. 

Виждаме замерване с листа от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, което води до комплициране. Разбирам, че държавното управление бърза да покаже увереност, само че работата по законите не може да бъде спестена. Арестите и шумът, който основават, няма да спестят тази работа, акцентира той.

,,Това държавно управление черпи своята легитимация от митинга от преди година и половина. Едната оставка се осъществя през изборите. Иван Гешев обаче отхвърля да даде оставка и спорът става неминуем и придобива притеснителни пропорции``, добави Зарков.

Бяха взети ограничения тъй че нито едно произвеждане да не бъде прекъснато. Между първо и второ четене има да се направи още, тъй че магистратите да бъдат спокойни, че ще могат да довършат делата си и за кариерното си развиване. Надявам се второто четене на законопроекта да бъде преди Великден, разяснява Зарков във връзка законовите промени, с които спецправосъдието бе закрито на първо четене, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР