Силата и позитивизма на членове и симпатизанти на БСП изпълниха

...
Силата и позитивизма на членове и симпатизанти на БСП изпълниха
Коментари Харесай

Павел Раличков, кандидат за кмет на Варна от БСП: „Време е варненци да имат управление, което работи за тях“

Силата и позитивизма на членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия извършиха салона на Юнашкия салон във Варна в понеделник вечерта. „ Работихме през цялата акция и ще продължим да работим и след изборния ден. Знаем какви са проблемите на града и имаме решения за всеки един от тях “, обърна се към присъстващите Павел Раличков.



И акцентира, че освен социологическите изследвания демонстрират повишение на доверието към претендентите на Българска социалистическа партия във Варна, само че това ясно проличава и при многочислените срещи с жителите на морската столица. Той заключи и живота в града през последните години: “Има построена желязна завеса сред постройката на Общината и всички нас. Това би трябвало да се промени, с цел да усетят варненци, че имат ръководство, което работи за тях. И съм сигурен, че всички ние, претендентите за кметове на региони и за общински съветници, знаем по какъв начин и можем да го реализираме “.



Павел Раличков открои трите огромни плана, които незабавно би трябвало да се осъществят във Варна, със съдействието на страната – създаване на втори мост, на индустриална зона и довеждане докрай на автомагистрала „ Хемус “. Той акцентира, че ще работи и за основаване на общински предприятия за битовите боклуци и за строителството на пътищата в града, както и за облагородяване на градската среда, като посочи, че тъкмо през тези компании изтичат парите на варненци.



„ Нека дадем своята поддръжка към претендентите ни за кмет, за районни кметове и общински съветници. Невероятни хора, в които имам вяра безусловно “, сподели организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.



И добави: “Дори и фотосите, които поставят тук, в Юнашкия салон, са с помощта на това, че ние сме били отпред на община Варна. Нека да си върнем славата на най-хубав град за живеене. Нека най-сетне се отървем от това, в което се трансформира Варна през последните 10 години - знак на корупция, далавери, кръгове, свързани с хотелски имена. Имаме потребност от смяна и взаимно доверие “, безапелационен беше Гуцанов. Той посочи, че колкото и да се купуват гласове, на 29-и октомври има действителен късмет всеки един варненец да усети по този начин нужната му смяна, тук и в България, която може да тръгне точно от нашия град “, приключи организационния секретар на Българска социалистическа партия.

И прикани варненци да гласоподават с номер 1 в интегралните бюлетини за кмет, районни кметове и общински съветници.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР