Сигурно знаете, че умът на човек отговаря на определен вид

...
Сигурно знаете, че умът на човек отговаря на определен вид
Коментари Харесай

Сексуалната енергия и 10-те основни стимула за човешкия ум

Сигурно знаете, че мозъкът на човек дава отговор на избран тип стимулации с повдигането на висока осцилация, позната още като възторг, креативно въображение, мощно предпочитание и така нататък Стимулите, на които най-свободно и дейно реагира мозъкът, са:

Сексуалното предпочитание

Любов

Силно предпочитание за популярност, власт, пари или финансови облаги

Музика

Приятелството

Близка връзка, основана на хармонията сред двама или няколко индивида, обединени от общото търсене на духовно или различен тип развиване

Общо страдалчество

Самовнушение

Страх

Наркотици и алкохолСпоред индуизма половата и изобретателната ни сила съставляват двете лица на една и съща монета...Неслучайно половото предпочитание е при започване на листата от тласъците, които най-ефективно възбуждат вибрациите на мозъка и го задвижват към физическо деяние или креативно въображение. Според индуизма половата и изобретателната ни сила съставляват двете лица на една и съща монета и в случай че искаш да създадеш нещо ново или да бъдеш по-креативен от нормално, би трябвало да трансформираш половото си предпочитание в нещо друго – така наречен „ шесто възприятие “ или „ креативно въображение “.

По време на един креативен уъркшоп по китайска краснопис духовният ни преподавател, една от най-приближените ученички на Ошо, приложи тъкмо тази техника, с цел да вдигне високо вибрацията ни и възбуди креативните ни импулси. Това, което правехме, беше голям брой динамични медитации, безпределно безмълвие и сесии по изобразяване. В резултат от тази композиция половата ми сила се подвигна до небето и по цяла нощ сънувах еротични сънища, сякаш съм бясно влюбена или неправила обич от епохи, а напълно не беше по този начин.С всеки ден надигащата се полова сила се насъбираше и майсторски бе трансформирана в креативна, която от своя страна се превръщаше в десетки калиграфски изяви – неповторими по своята мощ и експресия. Никога преди този момент не бях предполагала, че от мен може да се родят сходни произведения, нито пък имах концепция каква мощ носи в себе си половата ни сила.

Днес към този момент знам и подобавам към нея с огромен почит и внимавам по какъв начин и защо я употребявам:)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР