Сигурно всекидневно си задавате въпроса как да активизирате метаболизма си

...
Сигурно всекидневно си задавате въпроса как да активизирате метаболизма си
Коментари Харесай

5 златни правила за изгаряне на мазнините

Сигурно ежедневно си задавате въпроса по какъв начин да активизирате метаболизма си и бързо и елементарно да се отървете от непотребните килца.

Ако за следващ път се заричате да минете на диета, само че още веднъж сте нарушили обещанието си, то MissBloom идва на помощ с пет съществени стъпки, които ще ви оказват помощ в битката.

1. Добавете фибри в ежедневната си диета

Ако постоянно злоупотребявате с кифлички и пици, това сигурно подкрепя качването на килограми. Какво е решението? Увеличете количеството на фибри в диетата си. Това ще усъвършенства здравето на стомаха и храносмилателния тракт, а съгласно експертите това ще окаже позитивен резултат върху метаболизма ви.

2. Внимавайте с въглехидратите

Ако към момента търсите причина да замените простите въглехидрати (пасти, торти, пици) със комплицирани такива (ориз, овес, картофи), то към този момент имате съображение.

4. Пийте зелен чай

Не е нещо ново, само че ние да ви напомним – пийте зелен чай! Последните изследвания демонстрират, че тази напитка е освен богата на антиоксиданти, само че също по този начин може да ускорите метаболизма и да направи по този начин, че тялото ви по-лесно да изгаря спомагателните калории.

5. Пийте кафе в точното време

Освен на зеления чай, можете да се доверите и на кофеина за понижаване на килограмите. Кофеинът работи като инхибитор на апетита. Затова експертите поучават да се опитате да пиете чаша зелен чай или кафе към 30 минути преди да отидете на фитнес. Те ще ви дадат спомагателна сила и жизненост, нужни за осъществяване на вашите тренировки. Ако това се случва заран, ще е най-добре!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР