Сигурно сте чували, че и на най-добрите и щастливи двойки

...
Сигурно сте чували, че и на най-добрите и щастливи двойки
Коментари Харесай

8 знака, че имате проблеми в общуването с половинката

Сигурно сте чували, че и на най-хубавите и щастливи двойки им се случва да имат проблеми в парадайса. Да, това е изцяло обикновено. Въпросът е за какво се стига до това. Основната причина е неналичието на връзка и в тази публикация ще ви покажем 8 признака за това, написа уеб сайтът Woman.bg.

Някой от вас би трябвало да завоюва

Ако при всяко неразбирателство или спор, някой от вас би трябвало да завоюва, то това е знак на нарушена връзка. Бавно и методично егото на единия взима превес и унищожава взаимоотношенията, а от това никой не е благополучен.

Обвинения и обиждания

Ако нямате различен метод да се справите с даден проблем, то вие стартирате да се обиждате и нападате. Още по-лошо е, в случай че го вършиме и пред други хора.

Критика

Градивната рецензия би помогнала. Да покажете грешките на другия и да му помогнете да ги оправи е настина хубаво. Ако обаче рецензията минава тази граница, то тогава връзката в действителност страда.

Без зрителен контакт

Не единствено вербалната експанзия демонстрира, че има нарушена връзка, само че и физическата такава. Ако всеки заобикаля погледа на другия и е затворен в своя личен свят, то тогава най-вероятно става въпрос за загуба на връзката и към този момент настъпила липса на такава.

Правите по едно и също време други неща

Ако до момента в който говорите вършиме и нещо друго, то в действителност не слушате какво ви споделя сътрудникът. Това значи, че имате проблем. Когато половинката ви приказва, нищо друго няма значение, с цел да може връзката ви да бъде пълноценна.

Гняв или пасивна експанзия

Нормално е човек да се ядоса и да не сдържа това. Но когато това стане нормален метод на връзка, нещата не са добре. Гневът и пасивната експанзия несъмнено могат да разрушат връзката ви постепенно и без да се усетите.

Прекъсвате другия

Да, на всеки се случва да е толкоз разчувствуван и да не може да сдържи страстите си. Когато обаче това стане всекидневно държание, нещата не са на добре. Прекъсването се случва когато и да е – спор, диалог с другари или даже с роднините. Ако се усетите, че го вършиме, спрете и помислете какво не е наред.

Не споделяте

Един от най-красноречивите признаци, че връзката е нарушена е неналичието на шерване. Когато не говорите за нещата, които са ви създали усещане, не споделяте и не се пробвате да разрешите проблемите, то те изкачат при идващ спор и така нататък Това единствено наранява и в последна сметка рано или късно връзката прекъсва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР