Сигурно сме направили грешки, но има неща, които са ключови

...
Сигурно сме направили грешки, но има неща, които са ключови
Коментари Харесай

Асен Василев: Не искаме държава от латиноамерикански тип

" Сигурно сме създали неточности, само че има неща, които са основни за метода, по който страната се развива ". Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Направихме бюджет и две актуализации. Това сподели, че в България може да се води естествена европейска политика за понижаване на неравенствата, без да се пипат налозите. Видяхме политиката на служебния кабинет, подкрепена от ГЕРБ за заледяване на приходите на учителите, лекарите, пенсиите. Всичко беше замразено, сподели още съпредседателят на Политическа партия.

Левицата споделя, че ще вдигне налозите, с цел да даде. А ние без да подвигаме налозите успяхме да проведем естествена обществена политика. Това значи, че в България този запас го е имала. 

Според него идващото нещо, което ще удари бизнеса, ще бъдат високите лихви.

В момента вървят доста дейни диалози с " Демократична България ", удостовери Асен Василев. Заяви, че няма по какъв начин страната да върви напред, когато едни хора са добре, а други са зле. По думите му през миналата тежка година е забелязан най-големият растеж на българската промишленост, смесен с необятна обществена стратегия.

" Въпросът не е за неприятните и положителните, а това в каква България желаеме да живеем. Ние живяхме в България от латиноамерикански вид макар Евросъюза. И Пеканов сподели, че няма правосъдна промяна и правдивост, че неравенствата, откогато влязохме в Европейски Съюз, се качиха трагично, тъй като беше натрапен политически, стопански и правосъден модел от латиноамерикански вид. Ние влязохме в политиката, тъй като желаеме България от европейски вид ".

Според Василев Народното събрание е бламирал еврозоната поради закона за Зелената карта.

" Видяхме и един доста по-прост спор - за това да се защитят дамите в България - толкоз противен спор аз не съм виждал в парламента- нямаше доза човечност в него ".

На въпрос за какво е дал своя вот срещу пазаруването на нови изтребители Ф-16, Асен Василев отговори, че няма по какъв начин да плащаме за втората партида изтребители, без да сме получили първата.

" Джемкорп " е необвързващ меморандум, който е преустановен без никакви искания към българската страна, само че дано прокуратурата да си проверява, съобщи Асен Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР