Сигурно имате в гардероба си поне няколко чифта летни дамски

...
Сигурно имате в гардероба си поне няколко чифта летни дамски
Коментари Харесай

Бързи идеи за тоалети с летни дамски обувки

Сигурно имате в дрешника си най-малко няколко чифта летни дамски обувки – сандали, еспадрили, джапанки, кецове.Как да създадете моден тоалет с всеки от тях? Ще ви дадем няколко бързи хрумвания за това.

Сандали с Т-образна каишка

Тези сандали наподобяват малко на джапанки с каишка към глезена, само че са освен по-стилни, а и доста по-удобни, и също така основават заблуда за по-дълги крайници. Добра концепция е да ги комбинирате с дълга рокля – по този начин ще получите по едно и също време удобството на ниските обувки и на макси роклята, като в това време ще издължите образно фигурата си.

Сандали вид „ гладиатор “

Сандалите с голям брой хоризонтални каишки, които опасват глезените и подбедрицата, са в действителност впечатляващи. Добра концепция е да ги превърнете в акцента в облеклото си, тъй че предлагаме да ги носите с облекла с минималистичен дизайн. Можете да ги комбинирате да вземем за пример с къси панталони и красива, семпла блуза или потник. Не забравяйте да употребявате слънцезащитен крем, преди да излезете на открито, изключително върху голите си плещи.

Еспадрили

Гардеробът Ви няма да е цялостен, в случай че не разполагате с чифт елегантни еспадрили. Те са в действителност универсални, подобаващи за съвсем всяка лятна небрежна визия. Препоръчваме да ги комбинирате с облекла в бохо жанр, без значение дали става дума за дълга пола или за радостни къси панталонки. Носете ги и когато желаете да съчетаете облекла в разнообразни стилове, с цел да разкриете своя личен, автентичен усет.

Сандали с пълен ток

Сандалите с пълен ток са съвършеният избор за рокли вид сарафан – дълги, разкроени и безспорно женствени. Ефирните поли на тези рокли пасват съвършено на солидния ток, като основават прелестен баланс и занимателна игра на пропорциите. Ако роклята е малко по-стилна, можете да я носите даже и в офиса.

Чехли на висока платформа

Ако харесвате солидни чехли на ток с платформа, значи разполагате с съвършените летни дамски обувки за дънки. Така ще придобиете елегантна и по едно и също време с това небрежна визия, с която можете да се чувствате на място съвсем на всички места. Това е стайлингът, който можете да създадете без доста да се чудите – дънките подхождат на всяка блуза и можете да ги облечете за нула време, когато бързате да излезете с другари. Кецове Въпреки високите температури, не се отхвърляйте от обичаните си кецове денем. Ако са направени от текстил, те ще обезпечат нужната хладина на стъпалата ви, като в това време ще ви дадат удобството, което познавате и обичате. Обуйте кецовете с обичаната си къса рокля, метнете на тил дребна раница и сте подготвени за всевъзможни летни завършения.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР