Сигурни сме, че и вие като всички останали, много бихте

...
Сигурни сме, че и вие като всички останали, много бихте
Коментари Харесай

Ако поливате цветята с този вълшебен еликсир, те ще цъфтят през цялата година

Сигурни сме, че и вие като всички останали, доста бихте се радвали, в случай че растенията ви цъфтяха през цялата година. Не споделяме, че зелените ни любимци са скучни, само че по напълно друг метод наподобява и влияе едно цвете, когато е разгърнало багрите си и ни подарява с неописуемо благоухание.
Съществуват безчет тънкости и специфики, свързани с развъждането на цветя. Почти невероятно е градинарите да знаят всяка от тях, защото това би ги затормозило извънредно доста. Най-надеждни обаче си остават тези секрети еликсири, приготвяни епохи наред.
Те не са обвързани с химичните съставки, присъстващи в торовете и подхранващите препарати. Те са напълно натурални и изчистени като формула.
Днес ще споделим точно за няколко такива трика, за които сме сигурни, че ще провокират целогодишен разцвет при растенията, а дружно с това – вие ще сте удовлетворени и щастливи от типа на градината си.
Разтвор от захар и вода
Нужно е да смесите един литър вода с една супена лъжица захар. С този разтвор поливайте цветята и наблюдавайте по какъв начин внезапно ще се съживят.
Има и различен вид, още веднъж със захар. От вас се изисква да посипете тези бели кристалчета върху почвата към растенията и по-късно да ги полеете с вода.

 Капнете това върху цветята и те ще цъфтят месеци наред Капнете това върху цветята и те ще цъфтят месеци наред
Едва ли съществува човек, който да не обича цветята. Тези растения ни карат да се усещаме доста по-щастливи. Цветовете им лекуват мра...
Не се тормозете да приложите този трик. Той изрично няма да навреди на цветята, а даже в противен случай - ще провокира целогодишен разцвет.
Рициново масло
Звучи необичайно, само че истината е, че рициновото масло подкрепя извънредно доста растежа и цъфтежа при растенията.
Смеем да твърдим, че е превъзходен метод да увеличите добива на плодородните дръвчета.
Пригответе си литър вода и към течността прибавете 1 ч.л. от рициновото масло. Полейте растенията и се радвайте на причудливите им цветове.
 Как да си отгледаме Ечеверия у дома Как да си отгледаме Ечеверия у дома
Трудно е да устоите на Ечеверия, с техните листа наподобяващи на бижута и, в случай че имате шанс, блестящи цветни шипове. Те са забавни допъл...
Кори от портокали и лимони
Този способ изрично ще ви изненада, само че пък действието му е удивително. За да приготвите отварата са ви нужни няколко кори от цитруси. Оставете ги да се накисват във вода за една седмица.

С тази течност поливайте цветята един път в седмицата. Съвсем скоро ще забележите по какъв начин цветовете се множат, а багрите са още по наситени и ярки.
Опитайте и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР