Сигурен съм, че мнозинството ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС е монолитно

...
Сигурен съм, че мнозинството ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС е монолитно
Коментари Харесай

Росен Желязков: ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС ще изпълнят ангажимента за конституционните промени

Сигурен съм, че болшинството ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи е монолитно и ще извърши уговорката, който е поел.

Това съобщи ръководителят на 49-ото Народно заседание Росен Желязков пред публицисти в Народно събрание, по отношение на това ще се случат ли до края на годината конституционните промени както е по проект, предава БГНЕС.

Желязков разяснява и проблема към здравния министър и „ Пирогов “.

„ Отношение може да вземе или самият министър на опазването на здравето, или министър-председателят – това е откритият ред. Вчера позицията на комисията беше ясна, тя е в поддръжка на това кадровите решения, изключително в структурно-определящи лечебни заведения, да минава през координиране при отчитане на успеваемостта и резултатите, и значимостта, несъмнено “, сподели той.

Председателят на Народното събрание заключи:

„ Мога да кажа, че всяко напрежение или леден, или по-горещ спор в границите на обединението я прави по-силна. Свидетели сме на това както с отдръпването на двата разнообразни плана в периодите за анулация на дерогацията, по този начин и в желанието да бъде импортиран общ подобен “.

Желязков добави, че въпреки това обединението колкото повече укрепва, толкоз повече от ГЕРБ-СДС се тормозят за това, че в техните съдружни сътрудници назряват избрани спорове, които могат изненадващо да доведат до напрежение.

„ Затова ние считаме, изключително пред Коледа и пред Нова година, че има значими задания и не би трябвало да позволяваме повече напрежение “, заключи той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР