Сигурен съм, че коалицията ще устои и на тази буря.Това

...
Сигурен съм, че коалицията ще устои и на тази буря.Това
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Коалицията ще устои и на тази буря

Сигурен съм, че обединението ще устои и на тази стихия.

Това разяснява съпредседателят на „ Демократична България” Атанас Атанасов по Нова тв в петък заран във връзка разграничителните линии измежду ръководещите партии за даването на оръжия на Украйна.

„ Едно е какво ще се случи по проблема в пленарната зала, друго е ориста на държавното управление. За поддръжка на решението за предоставяне на оръжие на Украйна в Народното събрание има голямо мнозинство”, счита той.

„ Военната помощ на България е там. Трябва да се вземе позиция. Ние ще бъдем твърди в това отношение. Без да смъкваме държавното управление, без да го напущаме, в случай че нашата позиция не получи поддръжка, ние имаме метод да се разграничим от това и тези, които не желаят да поддържат даването на военна помощ”, добави Атанасов.

Той е уверен, че в случай че се гласоподава скрито - ще има най-малко 200 гласа за това решение.

Според него става въпрос за цивилизационен избор. Атанасов още веднъж повтори, че артикули на българската военна промишленост от дълго време са на територията на Украйна.

„ Въпросът е на коя страна застава България. Да се правиш в същото време на безпристрастен, значи да застанеш на страната на агресора. "

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР