Сигнали за бомби са подадени в няколко училища в София,

...
Сигнали за бомби са подадени в няколко училища в София,
Коментари Харесай

Сапьори на крак! Заплаха към ученици в няколко града: Гадни същества, трябва да бъдете изтребени

Сигнали за бомби са подадени в няколко учебни заведения в София, осведоми Нова телевизия. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че към образователните заведения са изпратени екипи на Дирекция оперативно-техническа информация (на МВР), които да ревизират постройките.
В Бургас по неофициална информация имейл за сложена бомба са получили над 15 образователни заведения.
Децата са освободени от занятия през днешния ден. Очаква се екипи на Дирекция оперативно-техническа информация (на МВР) да ревизират постройките.
При липса на бомбени устройства децата ще са на учебно заведение на следващия ден след 11:00 часа.
Класните ръководители са съобщили за терористичната опасност на родителите на възпитаници в ОУ „ Княз Борис I “, ОУ „ Елин Пелин “, СУ „ Св. св. Кирил и Методий “, ОУ „ Васил Априлов “, осведоми flagman.bg.
„ Здравейте, ние сме организация Fmull Free Misanthropic Unаbombers Legion. Всички човешки същества са гадни същества и копелета, които би трябвало да бъдат изтребени. Във всички учебни заведения са сложени тротилови заряди. Скоро ще взривят всички ваши учебни заведения в Бургас. Пожелавам ви да умрете.
telegram: fmull23 “
Unabomber и прочут американски терорист на родна земя, който пуска писма с бомби в интервала 1978-1995. Тед Качински е същинското му име, считал е индустриализацията за неприятно нещо и е желал да се върне към примитивното.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР