Сигналът за пожар в цех за месо в пловдивското село

...
Сигналът за пожар в цех за месо в пловдивското село
Коментари Харесай

Пожарът във фабриката за месо във Войводиново е овладян

Сигналът за пожар в завод за месо в пловдивското село Войводиново е подаден нощес малко преди 19.00 часа, а пламъците към този момент са овладени. Няма потърпевши хора.

Пожарът е избухнал броени минути, откакто всички служащи са напуснали постройката в края на работния ден. Спасени са всички животни, административната постройка, както и постройката, в която се съхраняват документите и паричните средства.

Комисар Мангараков изясни пред БТВ, че към момента не са ясни аргументите за пожара. "Предстои оглед взаимно с полицията ".

Той бе безапелационен, че не се касае за тенденциозен палеж. "Няма заплаха от обгазяване на жителите в околните обитаеми места ".

Още нощес е осъществена инспекция на въздуха и не е открито съществуването на токсични субстанции. Огънят е тръгнал от цеха за пакетиране, а сигналът до пожарната е подаден от притежателя. Пламъците са обхванали цялата съществена сграда, която е на повърхност от 8 декара.

Тепърва ще се пресмятат вредите. Инцидентът оставя над 300 души без работа, тъй като индустриалните машини са изцяло унищожени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР