Сигналът за изчезването на убития е подаден на 5 януари.

...
Сигналът за изчезването на убития е подаден на 5 януари.
Коментари Харесай

Разкриха ужасяващи подробности за убийството в София

Сигналът за изгубването на убития е подаден на 5 януари. Това е бил 49-годишен български жител, който се е занимавал с финансови интервенции, съобщи репотртер на " Фокус " .

Първоначалното обвиняване е било за похищение, а по-късно и за преднамерено ликвидиране, съобщи Десислава Петрова - представител на СГП. Разследващите управляващи за направили голям брой претърсвания, огледи, изземвания са били осъществени. " Две лица с семействата Александров и Кинов са направили дейности по похищение, а по-късно наблюдаващия прокурор е открил, че са направили ликвидиране ", съобщи Христо Кръстев.

Причината за гибелта са две огнестрелни рани. Двете лица са арестувани за 72 часа. Наказанието, което се планува, е отнемане от независимост до 15 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Сигналът е подаден от майката на убития. Служител в 6-ото районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи преценя, че става въпрос за тежък престъпен случай. В рамките на 30 минути от подаването на сигнала е бил арестуван първият мъж, обвинен за закононарушението. Вторият е бил арестуван в границите на час и половина след сигнала. След голям брой оперативни дейности е открито, че към 14:30 - 16 часа жертвата е била поканена да посети парцел на единния от причинителите, където лицето е било измъчвано, а по-късно най-вероятно и убито. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Петров. Двете обвинени лица са отпътували за Сърбия в деня, в който се допуска, че е осъществено убийството. Те са минали през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стретимировци ".

Трупът е бил открит, квалифициран за кремация в морга, наета от единия от причинителите. Той се е опитал да фалшифицира акт за гибел и да кремира нелегално убитото лице, сподели още Петров. В следствието вземат участие Столична дирекция на вътрешните работи, Групово дело " Национална полиция ", шеф на бранш " Престъпления против личността ", ДАНС, Интерпол, както и сръбските управляващи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР