Сигналът е подаден на тел. 112 в късния следобед от

...
Сигналът е подаден на тел. 112 в късния следобед от
Коментари Харесай

Торпедо изплува на плажа между Поморие и Ахелой frognews.bg

Сигналът е подаден на тел. 112 в късния следобяд от летовници, които го забелязали на пясъка пред хотел " Wave ". На място са изпратени екипи на полицията. Пристигнал е и екип от Военноморската база в Атия, който е прибрал боеприпаса за неутрализиране.

Това е празен стартови мотор на противовъздушна ракета, уточни адмирал Кирил Михайлов, пълководец на Военноморските сили на България. Обектът е изцяло безвреден, това е част от ракета, който е паднал в морето, разясни той. Военните са реагирали на над 30 сходни случая, единствено един от тях, е бил с взривно вещество и е погубен.

На 30 юни морска мина, приведена в бойно състояние, бе открита и обезвредена в Черно Море край Камчия. Тя е видяна на 27 морски благи източно от устието на река Камчия от моторен транспортен съд " Монтерей ", плаващ под либерийски байрак.

На 12 юли втора морска мина, само че от Първата международна война, бе открита в Черно море и взривена от екип на Военноморските сили на България. Сигналът за открития арсенал в Созополския залив край остров Кирик бе подаден от регионалния шеф на Бургас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР