Сигнал за тежка техника на Северния плаж в Бургас и

...
Сигнал за тежка техника на Северния плаж в Бургас и
Коментари Харесай

Багер на Северния плаж в Бургас - поставя фундаменти за заведение

Сигнал за тежка техника на Северния плаж в Бургас и слагане на бетонови фундаменти в пясъка. 

Мястото, където се случва това, е до клопките и волейболното игрище. 

Изгражда се заведение -  преместваем обек т - което ще бъде приключено до 2 месеца, на повърхност от 166 квадратни метра . Това сподели концесионерът на линията Симеон Цветков. 



8 бетонови фундамента към този момент са сложени от екскаватор в пясъка, който е част от линия на Северния плаж в Бургас. За осъществяването на тази активност има позволение, безапелационен е Цветков:

" Собственикът на бъдещото заведение има подписан контракт и издадено позволение за слагането на тези бетонови фундаменти. Видно е, че се прави тази активност без да се нарушават наредбите. Поставянето им е почнало от през днешния ден. Още от предходната година имаме подписан контракт. Тези орнаменти не са излети на пясъка, те са сложени поради краткотрайния премесваем обект, както и да е елементарно премахването им, когато бъде отстранено и заведението. За наложителните действия по слагането на тези фундаменти може да се употребява тежка техника ", добави Цветков.  

Какво ще се построи върху бетоновите фундаменти изясни притежателят на бъдещото заведение, който не пожела да остане неизвестен:

" Ще бъде построено заведение, преместваем обект,  павилион за хранене. Сключили сме с концесионера 10-годишен контракт. Имаме всички нужни документи, разрешителни, като разрешението е издадено на 31.12.2021 година. Явно хората се нервират от това, че се случва нещо на плажа. 
До 2 месеца би трябвало да завърши тази активност по построяването и ще бъде на повърхност от 166 квадратни метра. "

Очаква се и становището  след инспекцията на място на Регионалната ревизия по околната среда и водите в Бургас. 

Снимки: Свобода Атанасова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР