Сигнал за свлачище под улица Панорама в Хасково подаде читател

...
Сигнал за свлачище под улица Панорама в Хасково подаде читател
Коментари Харесай

Кметството: Свлачището под улица Панорама в Хасково ще бъд...

Сигнал за свлачище под улица " Панорама " в Хасково подаде четец на " Марица ". Склонът попада в обсега на плана за рехабилитация и реорганизация на метода към монумента на Света Богородица



" Голяма част от земната маса на ската е отнета, очевидно с цел да се направи място за нова зона и уреди, които са част от упоменатия нагоре план. Освен това, всички дървета на ската са отрязани. И резултатът е налице - свлачището е интензивно все още и има късмет да нанесе вреди - както в посока ул. " Родопи ", по този начин и може да се отрази на стабилността на улица " Панорама ", написа хасковлията. Той прецизира, че е алармирал за казуса и до общинската администрация.



" Запознати сме със случая. Сигнализирани сме и от компанията реализатор. Свлачището е станало при проливните дъждове, когато нямаше опция да се правят никакви действия. На проблематичното място ще бъдат изграждани на спомагателни укрепителни бетонни стени. Това е заложено и по самия план ", разясниха от общинската администрация пред " Марица ".

.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР