Сигнал за бой между шестокласници. 12-годишни ученици решават да накарат

...
Сигнал за бой между шестокласници. 12-годишни ученици решават да накарат
Коментари Харесай

12-годишни накарали дете със СОП да се бие със съученик ВИДЕО

Сигнал за пердах сред шестокласници. 12-годишни възпитаници вземат решение да накарат дете със специфични просветителни потребности, да се бие със съученик в класната стая. Човекът твърди, че това не се случва за първи път, както и че досега не са взети ограничения против експанзията.

Инцидентът е от ОУ „ Христо Ботев “ в Ахелой. Бабата на потърпевшето дете счита, че в учебното заведение нейният внук получава нужната обич и внимание от страна на управлението и личния състав. „ до момента не сме имали проблеми. Мисля, че това е индивидуален случай. Не мисля, че става въпрос за пердах, а по-скоро за боричкане от страна на друго дете. Добринчо си пристигна радостен и сподели, че е взел участие в някаква игра. Ако има нещо – той нормално си споделя “, споделя още дамата.

Бабата е безапелационна, че внукът ѝ не е измъчван. Играе с всички в учебното заведение. Обича футбола и се включва във всички игри, твърди още дамата. Според нея никой не го тормози и е сюрпризирана от случката.

„ Гледах видеото през вчерашния ден следобяд. Много сме обезпокоени от случилото си. Ние сме малко учебно заведение и познаваме доста добре всички деца. Това е някакъв казус. Никога до момента не сме имали такива проблеми. Потърпевшето дете е на комбинирана форма на образование, приобщено е към всички възпитаници “, разяснява тематиката и директорката на учебното заведение Юлия Атанасова пред bTV.

Тя описа, че на видеото се вижда по какъв начин възпитаник от шести клас бута това дете към друго, което е в пети клас и го предизвика да влязат в някаква свада. За децата доста постоянно играта излиза отвън границата на допустимото, тъй като те не са наясно с тях, твърди още директорката. Тепърва ще се открива повода за случая. Вече обаче са известени родителите на отговорните деца.

„ Не съм била там. Аз научих за случката от моите възпитаници от пети клас след приключването на часовете. Веднага отидох. Едно от децата, което се е присъединило в спречкването, призна, че е било подстрекавано от шестокласници. Срещнах се и с по-големите деца. Зададох им въпроса дали биха го създали, в случай че са на мястото на детето. Не получих отговор “, споделя и класният началник на детето Пролетина Великова.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР