СиЕнЕн уволни трима служители, които нарушиха фирмената политика, като отидоха

...
СиЕнЕн уволни трима служители, които нарушиха фирмената политика, като отидоха
Коментари Харесай

СиЕнЕн уволни трима служители отишли на работа неваксинирани

СиЕнЕн уволни трима чиновници, които нарушиха фирмената политика, като отидоха на работа неимунизирани против Covid-19, оповестява " Гардиън ".

Джеф Зукър, президентът на медийната компания , припомня на сътрудниците на уволнените, че имунизациите са наложителни, в случай че се явят в офиса или на място, където влизат в контакт с други чиновници .

" Нека бъда явен - имаме политика на нулева приемливост по този въпрос ", написа Зукър, ръководител на новините и спорта за WarnerMedia.
 Байдън към губернатори: Разкарайте се и не пречете на имунизацията
Байдън към губернатори: Разкарайте се и не пречете на имунизацията

Съединени американски щати ще се бори за имунизация по света по този начин, както за демокрацията през ВСВ

Бележката е получена от " Асошиейтед прес ", откакто наличието й е оповестено за първи път от репортера на СиЕнЕн Оливър Дарси. СиЕнЕн не предлага детайлности за уволненията, нито къде се намират чиновниците.

Повечето офиси на СиЕнЕн към този момент са отворени на доброволни начала и Зукър сподели, че повече от една трета от чиновниците на новините са се върнали. Доказателството за имунизация е оставено на системата на достойнството , сподели той, само че това може да се промени през идващите седмици .

Ръководителят на СиЕнЕн съобщи, че м аските ще са нужни в офисите на Атланта, Вашингтон и Лос Анджелис , когато хората не ядат, не пият или в затворено персонално пространство. Дори в офиси, където носенето на маски не е наложително, хората би трябвало да вършат това, което им е комфортно " без никакъв боязън от възмездие или наказание от страна на сътрудниците ".
 В The Washington Post: Време е да спрем да угаждаме на неимунизираните
В The Washington Post: Време е да спрем да угаждаме на неимунизираните

Безотговорните в Съединени американски щати да бъдат имунизирани, " рационално е, заслужено е и най-много законно да се ускори натискът върху тях "

В бележката на СиЕнЕн се споделя също, че плануваното завръщане в офиса за цялата компания ще се забави най-малко първоначално доникъде на октомври .

Други медийни компании вземат сходни решения заради повишаването на случаите на Covid . " Асошиейтед прес " сподели на чиновниците в четвъртък, че предстоящото завръщане на 13 септември също е забавено.

Индустриите в цялата страна са се захванали с против Covid-19, за които е потвърдено, че са извънредно ефикасни за попречване на съществени болести.

В Силиконовата котловина Гугъл, Фейсбук и Uber неотдавна оповестиха наложителни имунизации за тези, които се връщат в офисите си , до момента в който Калифорния и или да се подлагат на постоянни проби.
 Съединени американски щати вземат ограничения против пандемията
Съединени американски щати вземат ограничения против пандемията

Властите обмислят слагането на трета доза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР