Сидни Суини се чувства „разбита“ от всички слухове около нея

...
Сидни Суини е наясно със слуховете за нея и понякога,
Коментари Харесай

Сидни Суини е наясно със слуховете за нея и понякога, признава тя, всичко стига до нея.

„Понякога се чувствам разбита от това“, каза актрисата от „Еуфория“, която също има рестартиране на „Барбарела“ в процес на разработка, пред Variety в история за корицата, публикувана в сряда. „Трудно е да седиш и да гледаш и да не можеш да отстояваш себе си.“

Суини се справяше с шушуканията за политиката на семейството си и твърди, че е имала връзка с колегата си от „Всеки освен теб“, Глен Пауъл.

Тя каза, че също така е наясно как собствените й думи могат да имат обратен ефект върху нея, като каза, че може да е трудно да се даде повече контекст на самостоятелни цитати.

„Когато имаме двучасов разговор и в него има шест цитата, е толкова трудно да разберем контекста зад това, за което говорим, и как го казваме един на друг“, каза тя пред изданието.

През 2022 г. Суини организира парти за рождения ден на майка си и снимки показваха гости в нещо, което изглеждаше като облекло Blue Lives Matter и червени шапки MAGA, на които по-късно беше разкрито, че пише „Make Sixty Great Again“.

За тази обратна реакция актьорът от „Реалността“ каза тази седмица: „Имаше толкова много погрешни тълкувания. Хората на снимките дори не бяха моето семейство. Хората, които донесоха нещата, от които хората бяха разстроени, всъщност бяха приятели на майка ми от Лос Анджелис, които имат деца, които се разхождат навън в парада на гордостта, и те смятаха, че ще бъде смешно да се носят, защото идват в Айдахо.

И относно този слух за Пауъл, който започна, когато тя и колегата й представиха новия си филм „Anyone but You“ в CinemaCon в Лас Вегас по-рано тази година, тя просто коментира: „Това е rom-com“.

„Това е, което хората искат! На мен и Глен не ни пука. Толкова се забавляваме заедно и се уважаваме толкова много; той е толкова трудолюбив и аз съм трудолюбив“, добави тя. „През цялото време говорим като „Това е наистина смешно.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР