Сидеров е отправил само един въпрос до председателя на ДАНС,

...
Сидеров е отправил само един въпрос до председателя на ДАНС,
Коментари Харесай

Скандалът С Мажди, Който Нападна Деница Сидерова Стигна До Небесата! Сидеров Вдигна Службите! Скандално Видео!

Сидеров е отправил единствено един въпрос до ръководителя на ДАНС, в който пита следното:

" Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански жител, който на 5.10.2018 година атакува и преследва брачната половинка ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен бул. " Симеоновско шосе "? Какви са данните ви по отношение на приемането на непрекъснато престояване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и по кое време се е снимал тежко въоръжен и какви функционалности е изпълнявал? (Напомням, че фотосите му и разговорът с нападателни мнения, който води в профила си в обществените мрежи, е възложен от мен на ваши служители). "

Въпросите към вътрешния министър обаче са 7, в които е включен и този към шефа на ДАНС. Останалите са:

" Какви процесуални дейности бяха осъществени след неговия опит да аргументи телесни повреди или да отнеме живота на брачната половинка ми Деница Сидерова? Кой прокурор е направил процесуалните дейности и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното гонене на автомобила на брачната половинка ми Деница Сидерова, съпроводено с голям брой рискови за цялото придвижване засичания на колата ѝ, не бяха отразени в формалното известие на Министерство на вътрешните работи по случая?

За това гонене и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвиняване и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 година арестуваният Мажди Гандур беше изведен през скришен излаз от 4-то РПУ?

Къде се намира сега и има ли мярка за неотклонение? ".

Суданецът беше пуснат на независимост единствено с административно наказване.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР