Сиара и Ръсел Уилсън събраха 240 хиляди долара за подпомагане

...
Сиара и Ръсел Уилсън събраха 240 хиляди долара за подпомагане
Коментари Харесай

Сиара и съпругът й събраха 240 000 долара за засегнатите от коронавируса

Сиара и Ръсел Уилсън събраха 240 хиляди $ за подкрепяне на засегнатите от пандемията от Ковид-19, като предложиха на търг среща на двойка с тях двамата, заяви Контактмюзик. Заложилият най-голяма сума на търга получава правото дружно с компаньон/компаньонка да се срещне със звездната двойка.

Предложената сума в началото бе 32 000 $, само че след това скочи до 240 000 $, предава Българска телеграфна агенция.

Тридесет и четири годишната певица по-рано разкри, че тя и брачният партньор й, играчът по американски футбол Ръсел Уилсън са дарили 1 милион порции храна на своята локална хранителна банка "Сиатъл Фууд ЛайфЛайн ". Във видео, качено от двойката в обществените мрежи, 31-годишният Уилсън съобщи: "Пандемията от новия ковид трансформира света с всяка минала минута. Някои губят свои близки. Умират както възрастни хора, по този начин и хора на междинна възраст и младежи. Чрез даряването на 1 милион порции храна се надяваме да създадем разликата. "

"Искаме да подтикнем всички да се причислят към нас, без значение какъв брой огромен ще е приносът им - добави Сиара. - Всичко, с което дружно се захващаме, ще направи разликата. "

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР