Сиа е световно известна с гласа си. Песните и дуетите,

...
Сиа е световно известна с гласа си. Песните и дуетите,
Коментари Харесай

Защо певицата Сиа крие лицето си?

Сиа е международно известна с гласа си. Песните и дуетите, които прави са зашеметяващи с височините на гласа й. Специфичният й тембър я прави разпознаването на гения й от километри лесна задача за всеки, който е чул нейна ария единствено един път. Въпреки безспорните си качества и музикален гений, тя не демонстрира лицето си на концерти, както и в клиповете към сингълите си.

Обикновено го прикрива с огромни панделки или свръх дълги бретони. Тя има милиони фенове, само че твърди, че славата е нещо, с което е мъчно да се прави човек, а от време на време взима повече, в сравнение с дава.

" Ако някой, с изключение на известните - елементарен човек, можеше да се сложи на мястото на прочут, нямаше да желае да е подобен. ", написа тя в изявление за Билборд през 2013-та година. Така Сиа съумява да скрие лицето си към този момент повече от 15 години. Според нейни изказвания, за нея е значимо да може да резервира спокойствието си и правото да излезе на открито за чаша кафе, без да бъде притеснявана.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР