Швейцарското правителство забрани на собствениците на кучета да използват устройства,

...
Швейцарското правителство забрани на собствениците на кучета да използват устройства,
Коментари Харесай

Швейцарското правителство: Не трябва да се пречи на кучетата да лаят

Швейцарското държавно управление забрани на притежателите на кучета да употребяват устройства, които пречат на техните питомци да лаят, предадоха Франс прес и ТАСС.

На състоялото се заседание в сряда бяха импортирани редица ремонти във ветеринарните правила на страната, които имат за цел по-хуманното отнасяне на представителите на животинския свят.

Вече е неразрешено да се транспортират омари в лед, а при тяхното готвене няма да бъде допускано те да се пускат живи във врялата вода. Те ще би трябвало да се умъртвяват авансово. Тези нови разпореждания бяха оповестени в уеб страницата на държавното управление.

" Всякакви устройства, което пречат на кучетата да лаят и включващи се автоматизирано, когато животното издава звуци, към този момент ще бъдат неразрешени за приложимост ", се споделя в известието. Въвеждат се и спомагателни ограничения за секване на търговията с кучета, вкарани незаконно в страната. При тяхната продажба наложително ще би трябвало да се показва адрес и да се дават сведения за произхода на животното.

Живите ракообразни, като омарите, не би трябвало да се транспортират в лед или в ледена вода. Водните жители би трябвало да се държат в тяхната естествена среда. Те би трябвало да бъдат зашеметявани, преди умъртвяването им. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР