Швейцария отложи плановете си да облекчи ограниченията заради Covid-19, заяви

...
Швейцария отложи плановете си да облекчи ограниченията заради Covid-19, заяви
Коментари Харесай

Швейцария няма да разхлабва мерките

Швейцария отсрочи проектите си да облекчи рестриктивните мерки поради Covid-19, съобщи държавното управление, базирайки се на възходящия брой случаи на ковид и непълен прогрес във връзка с имунизациите.
Първоначално Швейцария планираше като футболни мачове и концерти с публика до 150 души от понеделник, само че в този момент избира по-предпазлив метод, защото прилежащи Франция и Германия също стопираха проектите за облекчение на рестриктивните мерки, оповестява Ройтерс.
 В Швейцария гласоподават за възбрана за бурките и забрадките В Швейцария гласоподават за възбрана за бурките и забрадките
Законопроект, забраняващ покриването на лицето на публични места ще бъде гласуван на референдум в Швейцария в неделя. Ако бъде одобре...
Швейцарското държавно управление съобщи в изказване: В момента рискът от неконтролирано увеличение на броя на случаите е прекомерно огромен за по-нататъшни отваряния, откакто броят на инфекциите още веднъж се усили от края на февруари. Освен това, с цел да се предотврати внезапно повишаване на хоспитализациите.
Броят на случаите на ковид в Швейцария и прилежащия Лихтенщайн се е нараснал през последните дни, като в четвъртък са регистрирани 1750 нови случая, доста над междинното за седем дни от 1 285 инфекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР