Швейцарецът Стан Вавринка продължава силното си представяне на турнира по

...
Швейцарецът Стан Вавринка продължава силното си представяне на турнира по
Коментари Харесай

Вавринка си осигури мач срещу Джокович

Швейцарецът Стан Вавринка продължава мощното си показване на шампионата по тенис на червени кортове от сериите Мастърс 1000 в Рим и си обезпечи мач против Новак Джокович..

Носителят на три трофеи от Големия шлем Вавринка, който бе дълго време отвън корта заради контузия, в профил във втория кръг Ласло Джере (Сърбия) със 7:6 (8), 3:6 и 6:4 за близо 3 часа игра. 

Швейцарският тенисист призна, че към момента не е подготвен за мач с водача в ранглистата на ATP Джокович. Днес той ще играе със сърбина в третия кръг на шампионата.

„ Все още не мисля, че съм подготвен да играя на това равнище. Но ще бъде забавно. В идващите няколко месеца би трябвало да мина през такива мачове. Джокович няма да е елементарен. Макар че не знам на какво равнище съм, нуждая се от мачове и тренировки. Но играта с Новак е предизвикателство за мен “, съобщи Вавринка.

Номер 10 в схемата Яник Синер от Италия стигна до сложен триумф над своя съотечественик Фабио Фонини – 6:2, 3:6 и 6:3. Следващият му противник ще бъде Филп Краинович от Сърбия.

Американецът Маркос Гирон изненадващо в профил №12 в схемата Диего Шварцман (Аржентина) след 6:1 и 7:6 (4).

Хърватинът Марин Чилич се оправи със съпротивата на деветия подложен Камерън Нори (Великобритания) – 5:7, 6:2 и 6:1. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР