Швеция засилва военното си присъствие на остров Готланд в Балтийско

...
Швеция засилва военното си присъствие на остров Готланд в Балтийско
Коментари Харесай

Швеция засилва военното си присъствие в Балтийско море

Швеция ускорява военното си наличие на остров Готланд в Балтийско море и следи интервенциите, осъществявани от Руската федерация, съгласно локалната телевизионна компания SVT.

„ Засилихме морското наблюдаване в Балтийско море и военното наличие на острова ", цитира телевизионната компания ръководителя на отдела за връзки с медиите на готландския полк Томас Ангшамар.
 Северен поток 2 заплашва сигурността в Балтийско море? " Северен поток 2 " заплашва сигурността в Балтийско море?
Изграждането на „ Северен поток 2 “, газопровод, който минава от Русия до Германия през Балтийско море, се разисква дълго...

Той означи, че Швеция е повишила своята бойна подготвеност в района на фона на хипотетично увеличената военна интензивност на Русия. Швеция отбелязва, че следи военните интервенции, осъществени от Руската федерация.

Подробности по отношение на броя на частите и времето на престоя им в Готланд не са конкретизирани, само че се оповестява, че шведските войски ще бъдат в района, до момента в който има потребност. Според Ангшамар шведските Военновъздушни сили вземат участие в наблюдението на Балтийско море, а идната седмица са планувани учения.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР