Шведският репортер от TV4 Томас Кварнкулен е бил нападнат на

...
Шведският репортер от TV4 Томас Кварнкулен е бил нападнат на
Коментари Харесай

Шведски журналист сбъркан с шпионин и пребит на срещата на върха за климата в Глазгоу

Шведският кореспондент от TV4 Томас Кварнкулен е бил атакуван на срещата за климата в Глазгоу, заяви вестник „ Aftonbladet “.

Самият Кварнкулен описа, че е бил издебнат откъм гърба и пребит от незнаен мъж пред хотела си. По време на нападението репортерът одеве е бил приключил репортаж онлайн.
 Мексиканският президент: Световните водачи се борят за климата, само че идват с частни самолети Мексиканският президент: Световните водачи се борят за климата, само че идват с частни самолети
Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор разкритикува участниците в срещата на върха на Организация на обединените нации за климата поради тяхното " лицем...

" Той извика " TV4, махай се " на шведски, а по-късно и на британски. Ситуацията бързо стана много заплашителна, по тази причина изпуснах микрофона от ръката си и се пробвах да се измъкна оттова ", споделя Томас Кварнкулен пред „ Aftonbladet “

Мъжът е блъснал шведския публицист в задната част на главата, а по-късно е взел мобилния му телефон.

След нападението Томас Кварнкулен влезнал в хотела и помолил личния състав да се обади в полицията, която по-късно разкрила нападателя в различен хотел наоколо. Наложило се няколко служители на реда да задържат мъжа, който оказал опозиция при ареста.

Според шведския кореспондент мъжът декларирал, че счита, че Кварнкулен е " разузнавач, който работи за шведското държавно управление и рапортува на началниците си къде се намира и какво прави ".
 След срещата за климатичните промени: Кметът на Лос Анджелис е с COVID-19, министър председателят Янев също беше там След срещата за климатичните промени: Кметът на Лос Анджелис е с COVID-19, министър председателят Янев също беше там
Конференцията за климата COP26 записва първия формален случай на ковид, откакто кметът на Лос Анджелис е дал позитивна прочие..

Кварнкюлен е получил разтърсване на мозъка, само че другояче е добре, оповестява „ Aftonbladet “.

" Чувствам се относително добре, само че това беше много шокиращо прекарване. Работя като публицист от доста години, само че в никакъв случай не съм виждал сходно нещо. Беше неприятно прекарване, на което не поисквам да бъде изложен нито един различен сътрудник ", сподели той.

Конференцията на Организация на обединените нации по изменението на климата през 2021 година, известна още като асамблея COP26, към този момент влезе в заглавията на вестниците освен поради решенията на политиците, свързани с дейностите в региона на климата, само че и поради нахалните забележки на тийнейджърката Грета Тунберг и клиповете, на които няколко международни водачи, в това число президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, наподобяват задрямали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР