Шведски, градски четири по четири стана европейски автомобил на годината.

...
Шведски, градски четири по четири стана европейски автомобил на годината.
Коментари Харесай

Откриха автомобилния салон в Женева

Шведски, градски " четири по четири " стана европейски автомобил на годината. Победителят беше определен на 88-мото издание на интернационалния автосалон в Женева, който беше открит през днешния ден - първо за медиите, а след това и за посетителите. На фона на 110 планувани министър председатели от 180 изложители, водещите имена в сектора разискват вероятностите пред дизела и спада в продажбите на тази технология.

Електромобилите са във фокуса тазгогодишния салон в Женева. Там са показани и второто потомство на Формула Е и индустриалната версия на летящата кола ПАЛ-Ви. Посетителите могат да видят и суперавтомобилите на традициионните производители. Блясъкът обаче не анулира паниките в сектора от вероятността за въвеждане на спомагателни вносни мита.
 © Българска телеграфна агенция     Юрген Стакман, „ Фолксваген “: Повечето от колите, които продаваме на американския пазар са създадени в Съединените щати или в зоната на НАФТА, тъй че разчитаме на свободната търговия в света.
Друга грижа е бъдещето на дизела на фона на засилващата се наклонност към по-екологични решения след абсурда към манипулираните излъчвания. Спадът в продажбите при дизела затруднява производителите в покриване на европейските стандарти за въглероден диоксид. Трудният избор е сред препроектиране на голяма цена и ограничаване в продажбата на някои печеливши модели, или солени санкции.
 © Българска телеграфна агенция     Матиас Мюлер, „ Фолксваген “: Твърдо имам вяра, че дизелът ще се възроди. През идващите 10-15 години разчитаме на взаимното битие на мотори с вътрешно горене и електрически коли. Тиери Болор, „ Рено Груп: Мислим, че отсега нататък ще има доста повече горивни мотори с електрификация и още повече изцяло електрически коли.
Френските производители залагат на икономични 48 -волтови хибриди, японските компании смъкват дизела от предложенията си за Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР