Шведската козметична марка , обичана от много родни и международни

...
Шведската козметична марка , обичана от много родни и международни
Коментари Харесай

Любима козметика на Виктория Бекъм и Ким Кардашиян вече в България

Шведската козметична марка , обичана от доста родни и интернационалните звезди , уголемява наличието си в България . Представени за първи път през 2012 година, софтуерните артикули за грижа за кожата на компанията бързо стават световна сензация и се трансформират в обичания козметичен апарат на консуматори по целия свят.

Фен базата на FOREO пораства осезаемо с всеки минал ден и включва известни персони като Виктория Бекъм, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Винъс Уилямс и Криси Тейгън. От суперзвезди и топ спортисти до инфлуенсъри – звездите не стопират да споделят възхищението си от уредите, които трансформират съвършената кожа в действителност.

даже избра FOREO за подготовката на моделите си за стилния подиум по време на нейно шоу на Седмицата на модата в Лондон.

FOREO не е типичната козметична компания, а основава напълно нова категория в бранша. Портфолиото на марката включва устройствата за грижа за кожата LUNA и UFO и сбирката звукови четки за зъби ISSA, които основават нови стандарти за хубост и хигиена.

е продуктова серия от смарт устройства за разчистване на разположение от ново потомство , които превзеха промишлеността и реализираха голям триумф, трансформирайки се в пример за премиум грижа за кожата. Продуктите LUNA съчетават ултразвуково разчистване с многообразие от режими за кръвоспиращ точков масаж, като всичко това се управлява от мобилното приложение FOREO FOR YOU . По този метод се предлага напълно персонализирана грижа за кожата . Устройствата LUNA отстраняват мъртвите кафези, отпушват порите, като отстраняват остатъците от грим, и отстраняват до 99.5% от замърсяването и омазняването , които са повода за появяването на акне при възрастните. Смарт уредите са толкоз известни по целия свят, че на всеки три секунди се продава по един артикул. Освен това думата LUNA даже е (онлайн речник за жаргонни думи и изрази) като глагол за „ разчистване “. А последният и най-иновативен артикул от серията –, който беше пуснат на пазара преди няколко месеца, се разпродаде за по-малко от 48 часа със 75 000 предварителни поръчки. Това накара FOREO да отвори спомагателна фабрика в Шанхай, с цел да се оправи с голямото търсене. Портфолиото на LUNA също по този начин включва и специфична сбирка за мъже .

е продуктова серия устройства, които посредством звукови пулсации форсират попиването на разнообразни артикули за лице (маски, кремове, серуми) в кожата и по този начин резултатът им се форсира. Иновативният апарат обезпечава професионално и първокласно SPA преживяване от уюта на дома единствено за 90 секунди. Най-новият модел от серията – – има неповторими характерности – Т-звукови пулсации, терапия с LED светлини, термотерапия (загряване до 45 градуса по Целзий) и криотерапия (охлаждане до 5 градуса по Целзий). Работата на устройството се ръководи напълно от мобилното приложение на FOREO, което разрешава да се избере най-хубавата стратегия и режим според от възрастта и вида на кожата. UFO съчетава усъвършенствани дерматологични технологии със особено създадените формули на корейските маски за лице на FOREO. Уредът може да бъде употребен и с всевъзможни други серуми, маски и кремове, без значение от марката им . Устройствата оказват помощ за по-дълбокото абсорбиране на продуктите в кожата и по този начин ускоряват резултата им. Включването на UFO в ежедневната рутина прави лицето по-гладко и сияйно и трансформира ежедневната грижа в същински обред, който глези сетивата.

е доста повече от електрическа четка за зъби . Това е изцяло решение за грижа за устната празнина. ISSA комбинира революционен силиконов дизайн с технология със звукови пулсации за неповторимо разчистване на зъбите и по-бяла и ослепителна усмивка.

„ Изключително сме щастливи, че нашият революционен козметичен и софтуерен бранд уголемява наличието си в България. Във FOREO имаме вяра, че всеки заслужава здрава и сияйна кожа. Откакто пуснахме на пазара първите ни артикули, променихме напълно метода, по който милиони хора по света почистват лицето си, и им оказваме помощ ежедневно да реализират невероятни резултати. Това, което прави устройствата на FOREO неповторими, е комбинацията от единствена по рода си технология, персонализирана грижа за кожата, изобретателен дизайн и обстоятелството, че те изцяло дават отговор на потребностите на актуалните хора и техния забързан метод на живот “, разяснява Владимир Цутурильо, общоприет управител на FOREO за Източна Европа.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР