Шведската екоактивистка Грета Тунберг "отвърна на удара" на американския президент

...
Шведската екоактивистка Грета Тунберг "отвърна на удара" на американския президент
Коментари Харесай

Грета Тунберг отвърна на удара на Тръмп

Шведската екоактивистка Грета Тунберг "отвърна на удара " на американския президент Доналд Тръмп, който в Туитър сподели по неин адрес, че тя "изглежда доста щастлива госпожица ", откакто тя пък упрекна водачите от целия свят в безучастие в битката с климатичните промени и им сподели, че те са откраднали нейните фантазии по този метод.

She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see! https://t.co/1tQG6QcVKO
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 24, 2019
След ироничния коментар на Тръмп по неин адрес, Тунберг смени биографията си в обществените медии и към този момент се самоопределя като "Много щастлива госпожица, която с неспокойствие чака блестящото и чудно бъдеще ", съобщи Ройтерс.



Вчера Тунберг беше един от ораторите на срещата на върха за климата, провела се в Организация на обединените нации. На форума за малко се появи и Тръмп.

После в коридорите Тръмп подмина девойката, без да й обърне внимание, до момента в който тя го гледаше начумерено. Видеото от тази сцена се трансформира в шлагер в интернет.



Същевременно през днешния ден телевизия Фокс нюз се извини поради посетител в нейна стратегия, който назова Тунберг "душевно болна ", съобщи Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР