Шведската активистка Грета Тунберг отвърна на Доналд Тръмп в Туитър,

...
Шведската активистка Грета Тунберг отвърна на Доналд Тръмп в Туитър,
Коментари Харесай

Грета Тунберг към Тръмп: Успокой се, Доналд, успокой се!

Шведската активистка Грета Тунберг отвърна на Доналд Тръмп в Туитър, заявявайки, че президентът на Съединени американски щати би трябвало да се „ успокои “ за изборите, репост към неговия туит от предходната година, в който се подиграва на тийнейджърката за това, което той назова проблемите ѝ с управлението на гнева, предава Reuters.

Коментирайки обявата на Тръмп „ СПРЕТЕ БРОЕНЕТО! “ от четвъртък, когато към момента продължаваше напрегнатото преброяване на бюлетини, 17-годишната Тунберг написа в Туитър: „ Толкова неуместно. Доналд би трябвало да работи върху казуса с контрола над гнева си, а по-късно да отиде да гледа някой демодиран филм с другар! Успокой се, Доналд, успокой се! “, съобщи Фокус.

Досега туитът е харесан 1,2 милиона пъти и е ретуитнат 266 000 пъти.

Миналата година, откакто Грета Тунберг бе оповестена за Личност на годината за 2019-та година от списание Time, Тръмп се подигра с екоактивистката в Туитър по безусловно същия метод за нейните буйни молби към държавните управления да работят против климатичните промени.

„ Толкова смешно. Грета би трябвало да работи по казуса си с ръководството на гнева, по-късно да отиде на добър демодиран филм с другар! Спокойно Грета, умерено! “ – написа Тръмп, разяснявайки туит от различен човек, поздравяващ Тунберг за премията на Time.

Тогава шведката отговори, като актуализира биографията си в обществената мрежа, с цел да включи: „ Тийнейджър, който работи върху казуса си с ръководството на гнева. В момента се укротявам и виждам един добър демодиран филм с другар “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР