[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Цената на дълголетието, заветът

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Цената на дълголетието, заветът
Коментари Харесай

4+1 | Колко рози има в един Chanel No5, ключът към креативността и наръчник на добрия мениджър

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1 | Цената на дълголетието, заветът на Стивън Хокинг и какво е популизъм

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
14 мар 2018
4+1 | Пречи ли мръсният въздух на продуктивността, в случай че обществените медии не посочваха лайкове и най-хубавите coliving пространства

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
13 мар 2018
4+1 | Ще ядем ли месо, отгледано в лаборатория, радикализира ли YouТube и кой е новият метод за произвеждане

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
12 мар 2018
4+1 | Фалшивите вести се популяризират все по-бързо, възходът на програмния език на Apple и намираме ли се на прага на комерсиална война

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
11 мар 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Розите и труда в Chanel No5

Иконичният парфюм Chanel No5 дебютира през 20-те години на предишния век. Оттогава насам дизайнът на бутилката претърпява няколко промени, само че от десетилетия главните съставки - розите, идва от едно несъмнено място. Както споделя притежателят на фермата-производител - " Бургундско вино не от Бургундия просто не е Бургундско вино ". Текст и фотоси от The New Yorker.

Четенето без визуализация стопира творчеството
Модерното обучение се движи към визуализация на разнообразни концепции - от проучването на непознати езици до естествените науки, и това не е инцидентно. Според създателя на този текст визуализацията може да има доста преимущества, в това число да отключи творчеството на човек.

Защо Home Depot стартира да прави реклами за дами
Дълго време комерсиалната верига за строителни материали Home Depot популяризира продуктите си само към мъжката публика, базирайки тактиката си на данните за профила на главните купувачи. Това се трансформира, когато Триш Мюлър заема позицията на маркетинг началник и вижда основни неточности в базата данни. Разказва Quartz at Work.

Първи ден на мениджърска позиция
Ръководенето на екип не е лесна задача и всеки управител е наясно с това. Няколко на практика съвета за верния метод към първата среща с сътрудниците вижте в този текст от Мedium.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Войната на Родриго Дутерте
" Забравете правата на индивида. Ако стигна до президентския дворец, ще направя тъкмо това, което правех като кмет. Вие, наркодилъри, причинители на въоръжени грабежи и безделници, по-добре напуснете. Защото ще ви убия ". Това съобщи актуалният президент на Филипините Родриго Дутерте по време на предизборната си акция през 2016 година Докъде стигна войната против опиатите на Дутерте чуйте тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР