Шумотевицата, която се вдигна покрай връзката на Деси Банова и

...
Шумотевицата, която се вдигна покрай връзката на Деси Банова и
Коментари Харесай

Изтече Току-Що! Зрителите Изпаднаха В Ступор. Напуска Ни Най-Обичаната Българска Синоптичка! Лично Президентът

Шумотевицата, която се подвигна около връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев, към този момент е почнала да ги изнервя.

Бившият държавен глава, който не обича клюките и медийните кавги, е по-изнервен от половинката си. Но все пак се пробва да резервира самообладание, стараейки се да не обръща внимание на зложелателите.

Заради засиления медиен интерес към персоналния му живот, някогашният президент е решил да избяга от страната за известно време, до момента в който еуфорията около връзката му с Деси Банова утихне. Той и обичаната му към този момент са възнамерявали първото си пътешестване зад границата като двойка.

Все още не е ясно къде ще се усамотят двамата влюбени. Те са решили да заминат след коледните празници. На Коледа и двамата ще бъдат с децата и някогашните си половинки.

Росен Плевнелиев ще прекара празника с някогашната си брачна половинка Юлияна и двамата им сина. Деси Банова ще чества дружно с дъщеричката си и с нейния татко Иво.

Запознати разясняват, че двамата влюбени към този момент живеят под един покрив. Синоптичката се е нанесла в дома на някогашния президент в комплекса „ София парк “, който се намира в полите на Витоша. Съседи на известната двойка ги засичат всеки ден в кварталния магазин. И двамата към този момент не крият връзката си.

Росен Плевнелиев и Деси Банова приготвиха обществото за тази вест. Бившият президент показа преди няколко седмици, че към този момент публично се е разделил със брачната половинка си Юлияна.

Малко по-късно последва и същото самопризнание, само че от Деси Банова. Тя показа, че не живее със брачна половинка си под един покрив. Синоптичката не скри, че има човек до себе си. Но съобщи, че още е доста рано да приказва, защото всичко към момента е първоначално и е доста красиво.

Последната клевета гласи, че тя е бременна от някогашния президент, написа Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР