Шуменски криминалисти задържаха трима мъже с три вида дрога по

...
Шуменски криминалисти задържаха трима мъже с три вида дрога по
Коментари Харесай

Арестуваха шуменци с три вида дрога

Шуменски криминалисти задържаха трима мъже с три типа дрога по време на спецоперация. Иззети са метамфетамин, марихуана и чай за пушене.

До обиските и находките се стигнал,о откакто стопирали покрай Шумен автомобил БМВ 530 с търговищка регистрация, карано от 30-годишен, който отказал тест за дрога. Заедно с него били приятелите му на 29 и 32 години. При осъществения персонален обиск в водача е открито 51 грама бяло кристалообразно вещество. Полеви наркотест посочил, че е метамфетамин.

В другия пасажер на 32 година също е открито 5 грама бяло вещество, което реагирало на метамфетамин. В дома му пък са открити зелена тревиста маса и везна. По самопризнания това е чай за пушене.
При претършуване в жилище, населявано от 29-годишния, е открит плик с 5 г зелена суха маса, още 2 г бяло прахообразно вещество и две електронни везни.

Предстоят лабораторни проучвания на дрогата. Тримата мъже са арестувани за период до 24 часа в Полицейското ръководство в Шумен. Образувано е досъдебно произвеждане за държане на наркотични субстанции за разпространяване и работата по него продължава под управлението на Окръжна прокуратура Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР