Шумен. Община Шумен участва в 38-тото Международно туристическо изложение Ваканция

...
Шумен. Община Шумен участва в 38-тото Международно туристическо изложение Ваканция
Коментари Харесай

Щандът на Община Шумен привлича интереса на професионалисти и посетители на „Ваканция и Спа“

Шумен. Община Шумен взе участие в 38-тото Международно туристическо ревю „ Ваканция и Спа Експо “, което се организира през днешния ден и на следващия ден (24 и 25 февруари) в Интер експо център София. В него вземат участие 118 изложители, от които 38 общини, оповестиха от общината.

Акцент във визията на построения от креативния екип на Love 2 Design щанд е стилизираното изображение на мемориала „ Създатели на българската страна “, квалифицирано във връзка 40-годишнината на паметника. Комбинацията сред зелено, сиво и бяло, цветовете на трибагреника, както и преплитането на културно-историческо и естествено завещание притеглят с модерното си решение посетителите на ревюто. Глобалният знак на България – Мадарският конник също е част от концепцията за представянето на шуменския павилион.

Разнообразни печатни рекламни материали и сувенири от Регионалния исторически музей и общинското туристическо дружество показват и останалите туристически обекти в региона. Част от интериора е стелажът за вино от локален производител, както и емблематичната „ бомбичка “ на Шуменско особено.

В програмата на ревюто са включени презентации и полемики за провокациите и опциите пред туристическата промишленост през днешния ден, за съдействието в образованието и науката, държавната и общинската администрация, културните институти и комерсиалните сдружения. В тях ще вземат присъединяване чиновници на Оперативна програма „ Туризъм, обществени прояви и атракции “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР