Шумен. ГЕРБ – Шумен закри предизборната си кампания в село

...
Шумен. ГЕРБ – Шумен закри предизборната си кампания в село
Коментари Харесай

Частични местни избори 2017г.: ГЕРБ закри предизборната си кампания в Цани Гинчево, област Шумен

Шумен. ГЕРБ – Шумен закри предизборната си акция в село Цани Гинчево, община Никола Козлево, където на 8 октомври 2017 година ще се проведат частични локални избори за кмет на обитаемото място. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Официални посетители на събитието бяха регионалният координатор на партията и кмет на Шумен Любомир Христов, както и кметът на община Никола Козлево и общински ръководител на партията Ешреф Реджеб. Пред препълнената зала на читалище „ Просвета 1963 година ” претендентът на ГЕРБ за кмет на обитаемото място Павел Динков съобщи твърдата си увереност да работи в полза на жителите на Цани Гинчево. Той добави, че е роден и бранш тук и всички, които обичат своето село, би трябвало да интензивно да гласоподават в неделя, тъй като от този избор зависи по какъв начин ще се развива обитаемото място през идващите няколко години.
Ешреф Реджеб изрече своята признателност за забележителните вложения, които кабинета „ Борисов 3 ” отпуска за развиването на общината, каквито не е имало за последните няколко десетилетия.
„ Развитието на Община Никола Козлево е очевидно. Днес ние закриваме предизборната акция в обновената постройка на читалището, която повече от 50 години не е била ремонтирана. Започва рехабилитацията на републиканския път Никола Козлево – Нови пазар. Правителството отпусна 250 хиляди лв. за стадиона в Никола Козлево. Всичко това са дейности, които имат огромно значение за жителите на общината. Ето за какво е значимо да се гласоподава в неделя, тъй като посредством избора на Павел Динков действителните политики, ориентирани към хората, ще бъдат още по-успешни. Вие познавате Павел, един положителен и ухилен човек, който ще бъде от изгода за положителното развиване на селото и по тази причина ви приканвам да гласувате за него с номер едно в бюлетината ”, съобщи пред присъстващите в залата Любомир Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР