Шумахер - фамилия, която винаги се свързва с високите скорости.

...
Шумахер - фамилия, която винаги се свързва с високите скорости.
Коментари Харесай

Джина Шумахер, която предпочита само една конска сила

Шумахер - фамилия, която постоянно се свързва с високите скорости. Михаел Шумахер е същинска легенда във Формула 1. Седемкратният първенец има милиони почитатели в целия свят и общо взето е първата асоциация на всички, даже на хората, които не харесват този спорт, когато споменем думата " болид ". Брат му Ралф Шумахер също дълги години гони върховете в конкуренцията и беше измежду факторите на пистата.

Вчера (2 декември) стана ясно, че синът на Михаел - Мик Шумахер, също ще се изявява във Формула 1 от идващия сезон, като ще бъде част от отбора на " Хаас ".

В фамилията обаче има един човек, който не си пада по високите скорости. Тя също обича адреналина, само че единствено на една конска мощ.

Джина-Мари Шумахер е 23-годишната щерка на Михаел.
Вижте тази обява в Instagram.

От надалеч си проличава, че и в нейните очи гори този пламък за победа. Тя преследва върхове, само че не в болид, а на кон.

Джина се занимава с конна езда. През 2017 година тя даже завоюва златен орден от едно от обичайните мощни надпревари в Швейцария. Специалистите споделят, че младата девойка Шумахер демонстрира сериозна класа!
Вижте тази обява в Instagram.

През 2018 година тя взе присъединяване на международното състезание за девойки. В сбирката си има и златен орден от съревнование за обяздване на коне!

Джина сигурно носи в гените си онази потребност да изпитва адреналин!
Вижте тази обява в Instagram.

А работата с конете ѝ носи голямо наслаждение! Вижда се от профила в обществените ѝ мрежи. Тя постоянно разгласява фотоси от надпревари или тренировки, като получава утвърждението на над 71 500 почитатели.

Не си мислете, че Джина не е пробвала от високите скорости. Тя има зад тила си един сезон в картинга преди години.
Вижте тази обява в Instagram.

" Когато караш кола, можеш да я оставиш в гаража. Но за коня би трябвало да се грижиш непрекъснато, даже и в събота. Така споделяше татко ми ", споделя Джина в едно от редките си изявленията.

Със сигурност Михаел се гордее със своята щерка! Преди година тя му отдаде респект, като в едно от надпреварите се появи с гащеризон на " Ферари ", а конят ѝ беше нагизден като болид.



Що се отнася до персоналния живот на девойка Шумахер, тя от дълги години има връзка със своя сътрудник Иън Бетке, който също се занимава с обяздване на коне.
Вижте тази обява в Instagram.

Като част от семейство Шумахер, Джина следва строгото предписание да не приказва за своя татко, който преди 7 години претърпя случай по време на ски почивка и удари главата си. От тогава светът получава нищожна информация за положението на първенеца и то единствено с разрешението на брачната половинка му. Знае се, че за него се поставят грижи в имението на фамилията в Швейцария.

Що се отнася до Джина, тя единствено загатва, че татко ѝ продължава да бъде войник, употребявайки хаштаг " Продължавай да се бориш! "
Вижте тази обява в Instagram.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР