Щутгарт победи Байерн (Мюнхен) с 3:1 в мач от 32-ия

...
Щутгарт победи Байерн (Мюнхен) с 3:1 в мач от 32-ия
Коментари Харесай

Щутгарт разказа играта на Байерн

Щутгарт победи Байерн (Мюнхен) с 3:1 в мач от 32-ия кръг на Бундеслигата. Леонидас Стергиу откри резултата в 29-ата минута за домакините от Щутгарт. Хари Кейн обаче изравни от дузпа в 37-ата минута. В 83-ата минута резервата Ву-Йонг Джеонг се разписа, а Силас Катомпа Мвумпа добави още един гол в сметката на домакините за крайното 3:1.

Домакините имаха преимущество при започване на дуела и още в 10-ата минута Нойер трябваше да демонстрира класата си, отразявайки мощен удар на Фюрих от границата на наказателното поле.

В 29-ата минута " швабите " поведоха с гол на Леонидас Стергиу.

Баварците обаче бързо изравниха след противоречива дузпа, отсъдена след рухване на Гнабри в наказателното поле. Хари Кейн застана зад топката и означи своя 36-и гол в Бундеслигата за този сезон. Капитанът на Англия е на пет гола от върха на Роберт Левандовски.

До почивката Щутгарт продължи да нападна, само че до рискови положения не се стигна.

В 69-ата минута Кейн се размина с второ попадение в мача. Тел насочи чудесно топката, а националът на Англия се извиси и стреля с глава, само че не задоволително тъкмо.

В 83-ата минута Силас Катомпа Мвумпа центрира чудесно към непокрития Джеонг, който стреля с глава и съумя да преодолее Нойер в близкия му ъгъл за 2:1.

10 минути по-късно, в добавеното време, Силас Катомпа Мвумпа също се регистрира с гол за крайното 3:1.
 Въртележката с имена продължава: и Тен Хаг е вид за треньор на Байерн (Мюнхен)
Въртележката с имена продължава: и Тен Хаг е вид за треньор на Байерн (Мюнхен)

Ситуацията при баварците става все по-заплетена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР