Щур купон в условията на пандемия възбуди обществеността в Сандански,

...
Щур купон в условията на пандемия възбуди обществеността в Сандански,
Коментари Харесай

Полицай неволно издънил щурото парти в Сандански, публикувал снимки от купона

Щур ваучър в изискванията на пандемия възбуди обществеността в Сандански, поради присъединяване в него на локални служители на реда, които би трябвало да съблюдават спазването на противоепидемичните ограничения, оповестява Struma.com. 6-тима от ПУ на Министерство на вътрешните работи в Сандански са взели участие във забава в заведение в местността Попина лъка над Сандански, което отворило порти макар експлицитната възбрана..

Сред празнуващите са служителите на реда Андон Стоянов от ПУ на Министерство на вътрешните работи в Петрич, който се издъни, откакто разгласил онлайн във Facebook купона и Тодор Полков от Сандански който няколко пъти към този момент е обект на дисциплинарни инспекции. Поводът за купона е раждането на дете на горски чиновник от село Лиляново, който помолил притежател на заведение в Попина лъка да го отвори, с цел да полее щастливото събитие.

Разчитайки на дискретността на празнуващите притежателят на заведението ги приютил, с което си навлече сериозна пакост на главата. Предстоят инспекции на РЗИ и съответни наказания за това, че е работило макар възбраната, а служителите на реда взели участие в купона ще се обект на дисциплинарна инспекция, назначена от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов. Вероятно ще се стигне и до съществени санкции на участниците в купона. Има информация, че не са били повече от 15 души, само че фактът, че са чествали в заведение, което би трябвало да е затворено предстои на санкции.

Ето какво оповестиха публично от ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград:

Директорът на ОДМВР-Благоевград разпореди незабавна инспекция за нарушение на противоепидемичните ограничения

Със заповед на шефа на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов е разпоредена незабавна инспекция по отношение на получени данни
за нарушение на противоепидемичните ограничения и заповедта на министъра на опазването на здравето.

По първични данни от фрагменти, публикувани в обществените мрежи, става видно, че е проведено и извършено събиране в нарушаване на противоепидемичните ограничения, на което са участвали и чиновници на ОДМВР-Благоевград. За случая е известен шефът на РЗИ-Благоевград.

Допълнителна информация за констатациите и резултатите от инспекцията ще бъде предоставена след приключването ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР