Щом загубихме с такъв резултат значи много са се объркали

...
Щом загубихме с такъв резултат значи много са се объркали
Коментари Харесай

Филип Филипов: Това е срам за ЦСКА, причините са комплексни

Щом загубихме с подобен резултат значи доста са се объркали нещата, само че аз мисля, че Сепси са един стойностен и добър тим, и в двата мача си пролича и ни надиграха. Няма какво да се заблуждаваме, би трябвало да сме реалисти. Днес изиграхме един много слаб и неприличен мач и отпаднахме от шампионата на този ранен стадий, което е позор за ЦСКА. Това съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов след

" Червените " се показаха доста едва в Румъния и отпаднаха от шампионата след общ резултат 0:6.

" Всички имахме едни упования за началото на сезона, получи се тъкмо противоположното на нашите упования. Явно в прехода сред изгубената купа в последния кръг и подготовката и началото на новия сезон, не започнахме по метода, по който би трябвало, Може би футболисти още не са си изчистили главите от това отчаяние, че не завоюваха купата предишния сезон. Много са аргументите, сложни са, не са една или две аргументи ", сподели Филипов след дуела.

" Време няма, мачът е след три дни, почват мачовете за състезание, само че футболистите са хората, които би трябвало да излязат от това състояние, да се вдигнат и с победи да покажат, че са положителни футболисти, че ще се борим тази година за шампионската купа. Промяната е работа, работа и на терена себераздаване, предпочитание и победи, това е рецептата, друга рецепта няма ", добави той.

Филипов съобщи, че е напълно обикновено всички да са разочаровани и си извини на почитателите.

" Собственици, треньори, футболисти, управление, почитатели, желаеме едно и също нещо, тимът да побеждава и да бъде на върха. Нормално е, когато ЦСКА губи по този метод, да са разочаровани. Извиняваме се на почитателите, благодарим за поддръжката, която те отново оказаха на 500 километра от София, не стопираха 90 минути да поддържат тима. Абсолютно обикновено е да бъдат разочаровани ", сподели Филипов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР