Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта,

...
Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще се отнесем с уважение към другите политически партии

" Щом всички заедно политическите партии желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя. Да желаят с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с почитание към другите политически празненство и ще им представим нашата стратегия ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов преди началото на диалозите на обединението с партиите в търсене на поддръжка за сформиране на кабинет.

Направи забележка на медиите, които употребяват думите обединението Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ. Каза, че оферират единствено персони, с цел да не може ПП-ДБ да ги бият на локалните избори.

Днес ГЕРБ-СДС стартира серия от срещи с парламентарно показаните политическите сили - " Възраждане ", Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ преди приемането на първия мандат за сформиране на държавно управление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР