Щом Има такъв народ няма да е в открита коалиция,

...
Щом Има такъв народ няма да е в открита коалиция,
Коментари Харесай

Александър Иванов: Идва кабинет като при Беров и Орешарски

" Щом " ИТН " няма да е в открита коалиция, тогава няма да има съглашения, всичко ще бъде по ползи, не по политики. Затова считаме, че ще наподобява на тези на Беров и Орешарски ".

Това съобщи пред NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов.

Той счита, че приликите сред държавното управление на Орешарски и това, което следва да се образува, са прекалено много и му предсказа подобен живот.

Според него като съпротива ГЕРБ ще покаже, че има градивни оферти.

" Може би и Радев да предложи лица, които да влязат от служебното в постоянното държавно управление. Обществото беше квалифицирано за влизане във властта на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ", съобщи Иванов.

" Комисията за проверката по време на 45-тото Народно събрание беше превърната в цирк, по тази причина не участвахме в гласуването. При излъчването на членове на краткотрайни комисии, се случи казус - новите ръководещи изолираха единия представител от ГЕРБ, по тази причина взехме решение да не участваме ", изясни той.

По думите му по този метод честността и прозрачността са били заметени.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР