Щом арестувани и арестуващи сядат на една маса, значи не

...
Щом арестувани и арестуващи сядат на една маса, значи не
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Щом арестувани и арестуващи сядат на една маса, значи не просто се пропукват ледовете, а се подава и ръка

Щом задържани и арестуващи сядат на една маса, значи не просто се пропукват ледовете, а се подава и ръка. Така Кирил Добрев, който беше част от управлението на Българска социалистическа партия, а в този момент е редови член на партията, разяснява последните политически събития пред БНР.

„ Четири избора за една година е ужасно доста. Това води до делегитимация на модела. Партиите са длъжни да намерят път една към друга, в случай че желаят да продължат да съществуват. Все по-малко хора отиват на среща с политиците по време на всяка последваща акция. Трябва до се направи едно краткотрайно правителство или такова, което да продължи да съществува най-малко до идващите локални избори “.

Корнелия Нинова пое управлението на партията с близо един милион гласа и съумя да ги понижи до 200 хиляди, подсети той.„ Мечтата на тези хора, които в този момент ръководят Българска социалистическа партия, е тя да бъде дребна партия. Когато става въпрос за шепа хора, можеш елементарно да ги манипулираш. Българска социалистическа партия беше приведена от огромна лява партия до политически план за включване във властта “.

След организационната разпродажба на Българска социалистическа партия, през днешния ден нямаме ръководител, а монарх, съобщи Добрев.

„ Той може да си отиде по няколко метода. Единият е по натурален път, вторият е в случай че самичък благоволи, а третият е посредством гражданска война. Аз бих взел участие в гражданска война. Сега хората, които друго, са наказвани в Българска социалистическа партия “.

Връщането на хартиената бюлетина е заплашителен позор, счита той.

„ Това е нещо като куверт, с който Нинова да влезе в новото ръководство “.

Влошените връзки сред Българска социалистическа партия и президента Радев са плод на персонална ревнивост, изясни той.

„ Около 65% от хората, които гласоподават за Българска социалистическа партия, харесват Радев повече от Нинова. Президентът е извънредно кардинален, той няма проблем с левите хора, а с управлението на партията “.

Уставно и с документи монарх не се смъква, решаването на проблемите в Българска социалистическа партия може да стане единствено посредством гражданска война, уверен е Кирил Добрев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР