Що за нагъл човек трябва да си, за да продължаваш

...
Що за нагъл човек трябва да си, за да продължаваш
Коментари Харесай

Възмездие! Отнемат короната на Венцислава Тафкова заради гаврата й с трупове


Що за безочлив човек би трябвало да си, с цел да продължаваш да се държиш безскрупулно по отношение на природата, в случай че цяла България те подлага на критика и те укорява. Венцислава Тафкова е тъкмо подобен човек, който няма грам самокритика и човещина в себе си.

Ако ги имаше, щеше да се съобрази с публичното мнение, че не е редно Мис България да се разхожда с палта от лисица или с пера от щраус. Най-малкото не е по никакъв начин хуманно. Тя обаче не просто го прави, само че и се гордее с това, което приказва за липса на обикновени полезности, които се възпитават още в детството.

С държанието си Венци демонстрира, че не заслужава купата, която получи и най-вероятно я е получила с връзки или пари, а може би и с двете. Истински позор е тя за тази корона и даже се разисква отнемането й.

Няколко природозащитни организации са изпратили тъжби до уредниците на „ Мис България ”, в които се желае незабавното отделяне на Тафкова от този конкурс. Причината е несъвместимото с една Мис България държание по отношение на природата.

На Венци освен не й е мъчително за животните, чиито елементи от тялото носи по себе си като титли, само че и най-безскрупулно декларира, че може да си го разреши и по тази причина го прави.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР