Що се отнася до информацията за смъртните случаи - да,

...
Що се отнася до информацията за смъртните случаи - да,
Коментари Харесай

Украйна поискала от Русия да предаде телата на загиналите при кат...

" Що се отнася до информацията за смъртните случаи - да, Украйна е подала и продължава да подава заявление за прекачване на телата. Засега съветската страна не се съгласява на това. Ето за какво условието на нашата страна е да се организира независимо интернационално следствие освен на събитията по свалянето на самолета Ил-76, само че и на това какво в действителност е имало вътре - дали е имало хора, дали е имало муниции, кой е бил там, с изключение на екипажа ", цитира думите му " Украинска истина ".

, че военният аероплан, който се разруши в съветската Белгородска област на 24 януари, е бил погубен от украинските сили и че е превозвал 65 украински военнопленници.

 

Международни и украински наблюдаващи посочиха редица, а Киев изиска интернационално следствие.

 

Юсов означи, че статутът на 65 украински военнослужещи, които съветското министерство на защитата разгласи за мъртви, не се е трансформирал - те към момента се считат за военнопленници.

 

Представителят на ГРУ добави, че, извършена сред Русия и Украйна на 31 януари, е " съвсем свършек " на осуетената интервенция в деня на злополуката на Ил-76.

Според Юсов украинците, които е трябвало да бъдат разменени на 24 януари, са се върнали вкъщи в границите на размяната - като се изключи 65 души от листата на тези, които съгласно съветската страна са били на борда на разрушилия се аероплан.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР