Що се касае до бюджета, според мен е редно, и

...
Що се касае до бюджета, според мен е редно, и
Коментари Харесай

Борисов: Имам забележки по бюджета, затова е редно да го обсъдим

" Що се касае до бюджета, съгласно мен е редно, и аз го споделих нощес на господин Петков, в реда на нещата е Асен Василев да пристигна по някои тематики първо да ни запознае, да каже какво мисли, за какво го мисли, и в случай че го вършим и го поддържаме, да знаем за какво го вършим. Така че се надявам и по тази причина правилно няма да подлагам на критика бюджета в този момент. Имаме забележки по него, има браншове, които се вълнуват от този бюджет ", сподели Борисов. Той обвърза тематиката за бюджета с тази за съдружното съглашение сред сътрудниците в ръководството.
Прочетете още
" Липсата на съдружно съглашение, механизъм, изисква първо да беседваме с него и по-късно, в случай че може да се отстранят забележките, да ги отстраним и тогава дружно да понесем отговорност по този бюджет. Така мисля да постъпим ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

" В неделя персонално се обадих на господин Денков и споделих какво ни тормози. Коректно е първо да беседваме с господин Василев тези дни и тогава да се произнесем. Българска социалистическа партия оповестиха, че няма да го поддържат, тъй като Политическа партия към този момент не са лява партия ", сподели още той. 

" Позицията на ГЕРБ изключително към Албания, Северна Македония и присъединението им, Украйна, приемането на законите, които ги имаше по проекта за възобновяване на служебния министър Крум Зарков, се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент да отиде в европарламента. Затова споделям, че не е определен. Избран е претендента да отиде на диалог в европарламента. Това, че имахме и втори претендент - господин Лорер, може би демонстрира какъв брой доста капацитет има в България за хора, които дават отговор на тези условия ", разяснява Борисов изборът на Илиана Иванова за български еврокомисар. 

В сряда стана ясно, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е одобрила кандидатурата на Илиана Иванова за еврокомисар. Другият български претендент бе Даниел Лорер, който бе препоръчан от ПП-ДБ

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР